Redovisningsbyrå Jönköping

Redovisningstjänster för små och stora företag •

Företagsförmedling

Vi på Redovisningsbyrå Jönköping kan bistå dig med flera typer av företagsförmedling för alla möjliga olika företag. Oavsett om du vill sälja, köpa eller värdera företag kan vi hjälpa dig att göra en bra affär. Vi har ett stort kontaktnät med potentiella köpare för dig som vill överlåta ditt företag och vi har även flera bolag till försäljning. Hos oss kan du hitta ett företag där dina kunskaper och erfarenheter kommer till användning eller så kan du sälja ditt företag med förtjänst.

Hitta rätt köpare när du ska sälja företag i Jönköping

När du ska sälja ett företag börjar våra företagsmäklare med att skaffa sig en djup förståelse för både ditt objekt och dina förhoppningar med överlåtelsen. Med den här informationen kan vi marknadsföra din firma på bästa möjliga sätt och hitta den köpare som inte bara ger dig ett bra pris utan som även kan ha en positiv inverkan på företaget. Vill du diskutera möjligheterna för ditt företag är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi kan även hjälpa dig som vill köpa företag.

Vi erbjuder flera tjänster inom företagsförmedling i Jönköping

Vi har bred kompetens inom företagsförmedling och förutom att hjälpa dig som vill köpa företag kan vi erbjuda dig följande tjänster:

 • Vi medverkar vid förhandlingar för att du ska få ett bra pris
 • Vi hjälper dig utforma ett tydligt avtal för affären
 • Vi värderar och säljer ditt företag

Vi hjälper dig som vill sälja företag i Jönköping

Företagsförmedling i Jönköping kan vara en komplicerad och tidskrävande process. Våra erfarna och duktiga företagsmäklare hjälper dig med hela processen. Det första vi gör när du kommer till oss är att vi planerar försäljningen samt analyserar förutsättningarna och omfattningen för överlåtelsen. Därefter börjar marknadsföringen. Vi medverkar vid försäljningar och sköter förhandlingar om priset. Allt för att du ska göra en så bra affär som möjligt. När en lämplig köpare har hittats hjälper vi dig att skriva avtal. För dig som äger ett företag kan vi även erbjuda andra tjänster som exempelvis redovisning.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver en kompetent redovisningsbyrå i Jönköping som kan bistå med bokföring, bokslut och ekonomisk rådgivning.

  Adress:
  Vi finns i Jönköping

  Telefon:

  E-post:
  offert@redovisningsbyrajonkoping.se

  Orgnr:

OM OSS

När du behöver en kompetent redovisningsbyrå i Jönköping som kan bistå med bokföring, bokslut och ekonomisk rådgivning.

Redovisningsbyråjönköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Redovisningsbyråjönköping.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Jönköping

offert@redovisningsbyrajonkoping.se